Over ons

"Beter een Goedegebuure garage dan een verre vriend"

Over ons

Wij zijn een jong en kleinschalig autobedrijf in het dorp Sint-Annaland. Sinds augustus 2021 zijn wij gevestigd aan de Veilingweg. Binnen ons bedrijf staan persoonlijk contact met de klant en betrouwbaarheid voorop, en willen wij u volledig ontzorgen als uw auto toe is aan onderhoud, reparatie en/of de jaarlijkse APK. Ook als u advies wilt over de aankoop van een auto of over de verkoop van uw huidige auto bent u bij ons aan het juiste adres.

De persoon achter Car Service Goedegebuure is Leendert Goedegebuure. Leendert is geboren in 1994 en in 2010 begonnen met de opleiding van leerling monteur. Door de jaren heen zijn daar ook de opleiding van 1e automonteur en technisch specialist bijgekomen en met succes afgerond. Daarnaast heeft hij ook het diploma behaald van APK-keurmeester. Om bij te blijven in de autotechniek zijn diverse certificaten en diploma’s behaald m.b.t elektrische voertuigen, airco’s en andere specialistische werkzaamheden.

In onze werkplaats zijn we uitgerust met de modernste apparatuur. Denk hierbij aan het uitlezen en programmeren van uw auto of software-updates. Onze producten en diensten zijn van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Door jarenlange ervaring, goed gereedschap en de beschikbare werkplaatsdocumentatie kunnen wij u vakkundig en snel helpen. In de toekomst willen we blijven investeren in de groei van het bedrijf. Daarbij zal de laagdrempeligheid voor u als klant centraal staan, want betrouwbaarheid en een goede service blijft onze kracht.

Contact opnemen via Whatsapp
Scan de code